Walibi

Dag allemaal,

Zet jullie al maar schrap, want op zaterdag 5 mei staat er een fantastische uitstap op het programma!

Heb jij ook zin om je volledig uit te leven en plezier te maken?

Dan maken we samen een ritje in de Radja River, de Calamity Mine en nog vele andere leuke attracties!

Ben jij al wat stoerder en wil jij graag eens je grenzen verleggen? Bezoek dan samen met je leiding alle ‘thrill’ –attracties.

In Walibi Playland maken ook die kids die het graag wat rustiger aan doen superveel plezier in de attracties op kindermaat. De mascottes lopen de hele dag rond in het park!

Wij zorgen er dus zeker voor dat zowel kaooenen als givers een unieke dag zullen beleven!

VEILIGHEID:

Zoals altijd ontdekken de kapoenen en welpen samen met hun leiding (en de kookouders) het park. Zij blijven dus in 1 groep.

De jogi's, givers en jins maken met hun leiding afspraken:

ofwel trekken ze van attractie tot attractie in kleine groepjes (min. 4) of ze kiezen ervoor om ook als groep het park te verkennen.

Wij voorzien ook armbandjes voor onze jongste leden in geval van verdwalen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PRIJS:

Wij vragen voor deze uitstap per kind een bijdrage van 40,00 euro.

In dit bedrag zit de heen- en terugreis met de bus en het inkomticket van het pretpark.

INSCHRIJVEN (OPGELET!!!!!! TWEE STAPPEN!!!!!)

Om deze uitstap goed te kunnen regelen (aanvraag bus, tickets enz…) zouden we graag weten of je mee gaat.

Je schrijft je in TEN LAATSTE donderdag 3 mei door:

1. EEN MAIL te sturen via ons contactformulier (KLIK HIER) met hierin de vermelding van deelname + voornaam en achternaam van je kind(eren) + hun tak.

2. NA EEN BEVESTIGINGSMAIL kan het bedrag overgeschreven worden op onze rekening.

BE25 7845 7781 5282, met vermelding van de naam van de naam van je kind(eren) + tak.

Vergeet DE MAIL STUREN zeker niet, want het is belangrijk voor een plaats op de bus.

ER ZIJN MAAR 2 BUSSEN VOORZIEN EN VOL = VOL !!

VERTREK EN TERUGKOMST:

We vertrekken met 2 bussen richting pretpark op het plein van Grote-Spouwen en verwachten iedereen stipt om 08.00u

om zich aan te melden bij zijn/haar leiding.

We komen terug aan op het plein rond 18.45u, waar jullie terug kunnen worden opgepikt.

ZEKER NIET VERGETEN:

We staan er echt op dat iedereen zijn uniform aantrekt (scoutshemd en sjaaltje).

Voor kapoenen mag enkel een sjaaltje.

Iemand zonder uniform nemen we niet mee!!

We nemen allemaal een lunchpakket en voldoende drank mee.

Eventueel wat zakgeld om een ijsje of snoepje te kopen mag zeker ook.

Tot dan!!