Dag lieve kapoentjes

Het scoutsjaar is goed ingezet, we hebben elkaar al een beetje leren kennen en volgens de leiding kan het jaar al niet meer stuk!

Maar, een scoutsjaar is niet volledig ingezet zonder een eerste TAKWEEKEND.

Voor de nieuwe kapoentjes onder ons zal het de eerste keer zijn op weekendje. Spannend, maar vast en zeker super leuk!

Zin om samen te griezelen, grappen en grollen...

Alle heksen, trollen, spoken en tovenaars zijn welkom, want ons thema is HALLOWEEN!

halloween

WAAR?

Omdat het voor velen de eerste keer zal zijn, houden we ons takweekend in de vertrouwde LOKALEN OP DE SCOUTS.

WANNEER?

Het weekendje duurt slechts één nachtje!

Aankomst? De kapoenenleiding zal jullie opwachten op ZATERDAG 27 OKTOBER om 13u.

(We vragen aan de ouders dan ook om de hongerige maagjes al gevuld te hebben, zodat we meteen kunnen beginnen.)

Terug ophalen? We zien mama en papa graag weer verschijnen om 13u30 op ZONDAG 28 OKTOBER om al die spannende verhalen te vertellen.

(Mama en papa, we weten dat jullie jullie kapoen gemist hebben, maar we vragen om niet vroeger dan het afgesproken uur te komen zodat de kapoenen hun laatste maaltijd nog kunnen opeten.)

MEEBRENGEN?

• Slaapzak
  • Veldbedje of luchtmatras
  • Onderlaken
  • Kussen met kussensloop
  • Zaklamp
  • Pyjama
  • Knuffel
  • Pantoffels !!
  • Wasgerief
  • Ondergoed
  • Sokken (voldoende)
  • Speelkledij
  • Regenkledij
  • Goede, stevige schoenen (eventueel laarzen)
  • Een dikke jas, muts en handschoenen
  • kids-ID
  • GOED HUMEUR!

Het thema van dit weekendje is Halloween dus haal jullie griezeligste uitrusting maar boven.

Aan dit kapoenenweekend hangt een prijskaartje vast van € 20,00.

Rekeningnummer:

BE25 7845 7781 5282

Met dit bedrag zorgen onze kookouders voor lekker eten en onze leiding voor veel spelmateriaal!

Gelieve er voor te zorgen dat wij de inschrijving ontvangen hebben voor 21 oktober.

Dit doen jullie door het bedrag op onze rekening te storten met vermelding Takweekend kapoenen + naam en voornaam van je kind(eren).

Geldtasje

Aandacht:

• We kunnen enkel verzekerde leden meenemen. Daarom is het noodzakelijk dat het jaarlijks lidgeld betaald werd alvorens te kunnen deelnemen aan het takweekend.

Bij vragen of opmerkingen kan u terecht bij Tine Jeurissen.
(0472/ 40 42 68)

Een stevige linker!