Dag lieve kapoenen

Volgend weekend is het de laatste activiteit van het scoutsjaar, daarom willen we met de kapoenenleiding er iets speciaal van maken.

Samen trekken we VRIJDAGAVOND (10/05) naar 'Bella Italia' om onze eigen pizza's te bakken!

pizza

Jullie zijn om 17u welkom op de scouts om jullie beste kookspecialiteiten te tonen en de overheerlijke, verse pizza's erna lekker op te smullen. Om 20u  mogen jullie ouders jullie terug komen ophalen op ons scoutsterrrein.

Kan je ook al niet wachten om je creativiteit de vrije loop te laten op je zelfgemaakte pizza?
Schrijf je dan snel in voor vrijdagmiddag, door naar Marie Mercken (+32498541550) een berichtje te sturen, zodat we zeker voldoende ingrediënten kunnen voorzien.

OPGELET!

Deze activiteit vervangt de activiteit van nu zondag (12/05).