Beste scoutsvrienden,

Naar aanleiding van de escalerende situatie omtrent het coronavirus hebben wij besloten de activiteiten in maart te annuleren.

Scoutsen Gidsen Vlaanderen heeft zojuist bericht uitgezonden dat er GEEN activiteiten mogen doorgaan tot en met 31 maart.

Dit betekent dat de uitstap naar Kinderstad Heerlen voor de kapoenen en welpen helaas niet zal door gaan.

Voor de rest zullen de activiteiten op zondag 15, 22 en 29 maart ook niet doorgaan voor geen enkele tak.

Wij vinden het natuurlijk zeer jammer de activiteiten te annuleren, maar sluiten ons aan bij Scouts en Gidsen Vlaanderen en nemen onze verantwoordelijkheid.

Nieuwe updates zullen altijd via e-mail, Facebook en Whatsapp gecommuniceerd worden.

Jullie mogen ons altijd contacteren voor eventuele vragen.

Het volledige bericht van Scouts en Gidsen Vlaanderen kunnen jullie via deze link lezen:

de leiding