Liefste leden, ouders en sympathisanten

Onze scouts steunen, promoten en modieus zijn, hoe doe je dat? Simpel! Wij presenteren jullie onze eigen, super coole en modieuze TOTE BAGS! Mee naar school of naar de sportclub? Of liever gebruiken tijdens een dagje shoppen of een picknick? Het kan allemaal! Onze leiding Jan (student industrieel product design) ontwierp het logo van ons gekende vosje op deze leuke tasjes.
Door het coronavirus zijn wij als scouts natuurlijk erg veel inkomsten misgelopen. Zo konden wij dit jaar geen barbecue, muffinverkoop, pannenkoekendag, bezoekdag en dia-avond organiseren. Om deze inkomsten wat te compenseren, hadden we het idee om iets persoonlijks en coronaproof van onze scouts te verkopen.
Tote Bag 1
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
BESTELLEN
Stap 1: Klik hier om je tote bag te reserveren.

Stap 2: Schrijf het bedrag over op ons rekeningnummer:
BE25 7845 7781 5282, met vermelding naam en tak van je kind(eren)

Stap 3: De leiding bezorgt de tote bags aan de juiste persoon op het einde van de activiteit. De tote bags zullen ten vroegste de tweede scoutsactiviteit (27 september) worden uitgedeeld. Niet aanwezig dan? Geen probleem, op de activiteiten nadien kunnen de tasjes ook uitgedeeld worden.
Tote bags bestellen kan ten laatste t.e.m. maandag 21 september.
Tote Bag 2
KOSTPRIJS
1 tote bag: €8
2 tote bags: €15
3 tote bags: €21
4 tote bags: €26
5 tote bags: €30
Tote Bag 3
Geen lid van de scouts maar wil je toch een leuke tote bag? Helemaal geen probleem!
Stuur gerust een mailtje naar leiding Marie V. (marievrancken@hotmail.be) en wij zorgen dat de tote bag op zijn plaats terecht komt.
Tot op de startdag!
De leiding