Dag toekomstige ridders & prinsessen,

Beste ouders,

Haal jullie koffers alvast vanonder het stof, want jullie vertrekken mee op kamp! De voorinschrijvingen zijn afgesloten en iedereen die zich hiervoor had ingeschreven, is zeker van zijn plekje aan het hof van Scouting Reynaert. Wij kijken er alvast naar uit!

Om de inschrijving te voltooien is het echter noodzakelijk dat jullie de betaling uitvoeren voor 30 juni. Dit kan je doen door het juiste bedrag te storten op rekeningnummer BE25 7845 7781 5282, met vermelding naam en tak van je kind(eren).

• 11-16 juli/kapoenen: €90
  • 11-21 juli: €135

Verdere info over de maatregelen omtrent het coronavirus worden binnenkort gecommuniceerd via ons kampboekje. Houd hiervoor zeker onze Facebookpagina in de gaten! We kunnen wel al met zekerheid zeggen dat er geen bezoekdag zal doorgaan. Er zal 16 juli enkel een ophaalmoment voorzien worden voor de leden die dan naar huis vertrekken.

Bij vragen, neem zeker nog eens een kijkje op onze site: /nieuws/posts/2021/juli/kamp-middeleeuwen.aspx of contacteer de leiding via de gegevens op de website.

Veel groetjes en tot op kamp!

De leiding