Beste scoutsvrienden

Zijn jullie de dagen ook aan het aftellen naar kamp? Wij kijken er alvast super hard naar uit!

Om jullie optimaal voor te bereiden voor het scoutskamp hebben wij ook dit jaar weer een kampboekje samengesteld.

Hierin vinden jullie allerlei praktische informatie met betrekking tot de coronamaatregelen, vaccinaties, vertrek en aankomst, etc.

Neem dit boekje dus zeker goed door vooraleer je op kamp vertrekt.

Klik hier om het kampboekje te raadplegen.

AANKOMST & VERTREK

11 juli: Dag van aankomst

Voor ouders is het de bedoeling dat de spullen en het kind op de aangewezen plaats worden afgezet (kiss & ride). De leiding helpt met het installeren van de kinderen. We vragen uitdrukkelijk om een mondmasker op te zetten wanneer je uit de auto stapt. Neem liefst al op voorhand uitgebreid afscheid van je kind zodat we het contact met ouders op het kampterrein zo veel mogelijk beperken.

Om geen overrompeling te veroorzaken in de kiss & ride organiseren we 2 tijdssloten waarin jullie kunnen toekomen op het kampterrein:

• 13u30 – 14u00: jogi’s & givers
  • 14u00 – 14u30: kapoenen & welpen

Heb je meerdere kinderen bij verschillende takken, mag je een tijdsslot kiezen om alle kinderen tegelijk te brengen.

16 juli: Ophaalmoment

Ook dit jaar kunnen we jammer genoeg onze gezellige bezoekdag niet organiseren. Op 16 juli om 14u00 zal er enkel een ophaalmoment voorzien worden voor de leden die na 5 dagen terug naar huis vertrekken.

21 juli: Dag van vertrek

Alle leden kunnen woensdag 21 juli opgehaald worden. Dezelfde regels gelden als bij de dag van aankomst. Ook hier hanteren we 2 tijdssloten:

• 13u30 – 14u00: welpen
  • 14u00 – 14u30: jogi’s & givers

Zie rest van de uitleg in het kampboekje.

--------------------------------------------------------------------------------------

Tot op kamp!

Een stevige linker,