Beste scoutsvrienden

Jullie horen het goed, onze scouts is aan het uitbreiden! We zijn volop bezig met een nieuw project: ons gloednieuwe gebouw. Zoals jullie misschien wel of niet weten, heeft ons huidige magazijn zijn beste tijd gehad. Ook zitten onze givers al enkele jaren in een container. Hier komt nu een einde aan!

Magazijn

Wat kan jij doen om te helpen?

We kunnen alle hulp gebruiken voor dit project! Voel jij je dus geroepen om eens een zaterdag te komen helpen? Laat dan gerust iets weten aan Koen Peeters (+324 72 85 13 83). We voorzien middageten en een gezellige sfeer!

Hoe kan jij bijdragen?

Verder kost een nieuw magazijn ook véél geld. Daarom hebben we een nieuwe initiatief opgezet! Op onze website hebben we een extra pagina gelanceerd over onze nieuwbouw. Hierop kan je de vooruitgang van het gebouw volgen.

Daarnaast, kan je via deze pagina ook zelf een bijdragen leveren. We bouwen daar een “virtuele muur”. Je kan een virtuele steen plaatsen op onze muur door een bedrag te storten en een berichtje achter te laten. Dit berichtje zal dan op onze website verschijnen.

Dit kan je allemaal doen via het volgende formulier: https://forms.gle/WJPH2LddWM6eCHu99

Fiscaal aftrekbare giften

Omdat dit een groot project is, kunnen wij gebruik maken van “fiscaal aftrekbare giften”. Dit is hetzelfde als doneren aan een goed doel. Deze giften zijn fiscaal aftrekbaar voor 45%, wat dus wil zeggen dat je via je belastingaangifte 45% kan recupereren. Als je bijvoorbeeld €40 doneert, dan betaal je eigenlijk maar €22. Let wel op, om een fiscaal attest te ontvangen moet je (volgens de wet) minstens €40 doneren. Maar minder dan €40 doneren kan natuurlijk ook. Alleen krijg je daar geen fiscaal attest voor in de plaats.

Voor vragen en/of opmerkingen, mogen jullie ons altijd een berichtje sturen.

Alle vrijwilligers van Scouting Reynaert