Joepie! Het nieuwe scoutsjaar staat weer bijna voor de deur!

Hebben jullie het samen spelen en ravotten ook al zo gemist? Of kijken jullie vooral uit naar opnieuw kampen te bouwen in het bos of te sjorren?

Dan hebben we goed nieuws: Jullie zijn allemaal welkom op onze startdag op 19 september!

Zijn jullie klaar om samen met de leiding een spetterend scoutsjaar in te zetten?

Twijfel dan niet en nodig al jullie vriendjes en vriendinnetjes uit voor een fantastische namiddag!

Jaarteken Dromenland in Zicht

Dit jaar is ons jaarthema..."DROMENLAND IN ZICHT"

WANNEER?

De deuren van onze scoutslokalen worden terug geopend op zondag 19 september van 14u tot 17u.

(Zo zal elke zondagse activiteit ook verlopen. Wanneer er een speciale activiteit is, zullen jullie dit terugvinden op de agenda van onze website.)

WAAR?

Pastorijstraat 31F

Grote-Spouwen

VERLOREN VOORWERPEN KAMP

Op de startdag zullen alle verloren voorwerpen van kamp uitgestald worden, zodat kinderen en ouders een kijkje kunnen nemen en hopelijk hun verloren voorwerpen terug kunnen vinden.

Vergeet jullie goed humeur niet en maak er samen met ons een super leuke namiddag van.

De leiding