Dag allemaal,

Zet jullie al maar schrap, want op zondag 1 mei staat er fantastische uitstap op het programma!

Wil jij graag op het strafste avontuur van het jaar bom vol sensatie?

Dat kan op die dag allemaal, want...

Scouting Reynaert gaat Walibi voor één dag onveilig maken!

Walibi-Pulsar

klik HIER om alle attracties van walibi te ontdekken!

De kapoenen en welpen blijven de hele dag in groep samen met de leiding.

Wij zorgen er voor dat zowel de durvers als de mindere waaghalzen tussen de kids steeds in attracties kunnen waar ze zich goed voelen.

De jogi's en givers krijgen de keuze: ofwel lopen ze in grote groep rond ofwel gaan ze in kleine groepjes het park verkennen.

De leiding maakt samen met hen groepjes van minstens 3.

Zij spreken samen met de leiding een uur of waarop ze samen hun lunchpakket opeten.

Daarna morgen ze weer in groepjes verder op ontdekking gaan.

Wij vragen voor deze uitstap per kind een bijdrage van 35,00 euro.

In dit bedrag zit de heen- en terugreis met de trein en het inkomticket van het pretpark.

Om deze uitstap goed te kunnen regelen (tickets, trein enz...) zouden we graag weten of je mee kan en mag.

Je schrijft je in VOOR maandag 24 april door het bedrag op onze rekening over te schrijven.

BE25 7845 7781 5282, met vermelding 'Walibi NAAM EN TAK VAN JE KIND(EREN)'

OPGELET VERANDERING

We vertrekken met de bus richting het pretpark aan de Blondeswinning in Grote-Spouwen en verwachten iedereen stipt

om 8u15.

We komen er terug aan om 19u, waar jullie terug kunnen worden opgepikt.

We staan er echt op dat iedereen zijn uniform aantrekt (sjaaltje voor kapoenen, scoutshemd en sjaaltje voor de rest).

Iemand zonder uniform nemen we niet mee!!

We nemen allemaal een lunchpakket/ voldoende drank mee en eventueel wat zakgeld om een ijsje of snoepje te kopen.

Nog vragen? Aazel dan niet om contact op te nemen met één van ons!

tot dan!