Amnesia Terras

Beste scoutsvrienden Onze scouts steunen en genieten van een gezellig terrasje? Dat kan! Kom je alvast opwarmen voor AMNESIA 2021 tijdens 🌞 AMNESIA TERRAS 🌞 Geniet van lekkere drankjes, zomerse beats en goed gezelschap op ons gezellige pop-up terras.

Kampboekje

Beste scoutsvrienden Zijn jullie de dagen ook aan het aftellen naar kamp? Wij kijken er alvast super hard naar uit! Om jullie optimaal voor te bereiden voor het scoutskamp hebben wij ook dit jaar weer een kampboekje samengesteld. Hierin vinden jullie allerlei praktische informatie met betrekking tot de coronamaatregelen, vaccinaties, vertrek en aankomst, etc. Neem dit boekje dus zeker goed door vooraleer je op kamp vertrekt.

Fiets op kamp JOGI's

Dag jogi’s en ouders Het is zomervakantie en dat betekent dat we eindelijk kunnen aftellen naar ons scoutskamp! Voor jullie staan er dit jaar gezellige fietstochten (naar het meer) op het programma. Zo kunnen we genieten van al het moois wat Bütgenbach ons te bieden heeft!

Inschrijven kamp

Dag toekomstige ridders & prinsessen, Beste ouders, Haal jullie koffers alvast vanonder het stof, want jullie vertrekken mee op kamp! De voorinschrijvingen zijn afgesloten en iedereen die zich hiervoor had ingeschreven is zeker van zijn plekje aan het hof van Scouting Reynaert. Wij kijken er alvast naar uit!

KAMP 2021

De zomer begint er weer aan te komen en dat betekent dat we kunnen beginnen aftellen naar kamp! Dit jaar stappen we met z'n allen in een gigantische tijdsmachine naar... de MIDDELEEUWEN! Lees meer informatie...

Moederdagontbijt

Beste scoutsvrienden Heb jij ook zo een super mama die je in de bloemetjes wil zetten? Ben je er ook nog niet uit wat je wil kopen met moederdag? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Verwen je liefste mama met een uitgebreid ontbijt boordevol streekproducten geselecteerd door de scouts! Drie vliegen in één klap: een leuk cadeautje voor je mama, steun voor onze scouts én de lokale handelaars.