Processie

Zondag 5 juni nemen wij met de scouts deel aan de jaarlijkse processie in Grote-Spouwen. Lees verder voor meer informatie...

Verwenontbijt Moederdag

Beste scoutsvrienden, Is jouw mama de beste van de hele wereld? Denk jij ook dat ze het eens verdient om in de watten te worden gelegd? Dan hebben wij daar de perfecte manier voor! Wij gaan ook dit jaar onze succesvolle moederdag ontbijtmanden verkopen op zondag 8 mei.

Walibi

Dag allemaal, Zet jullie al maar schrap, want op zondag 1 mei staat er fantastische uitstap op het programma! Wil jij graag op het strafste avontuur van het jaar bol vol sensatie? Dat kan op die dag allemaal, want... Scouting Reynaert gaat Walibi voor één dag onveilig maken!

Pannenkoekendag

We lusten het allemaal: met bruine suiker, witte suiker, siroop of een bolletje ijs,... Voor een heerlijke PANNENKOEK naar keuze, ben je bij ons aan het juiste adres! De welpen en hun leiding nodigen iedereen uit voor de smakelijkste activiteit van het jaar: DE PANNENKOEKENDAG!

Jogi Trophy

Beste jogi’s Volgende week zaterdag (2 april) is het zover: met onze jogi’s gaan wij meedoen aan de Jogi Trophy! Wij gaan laten zien dat we alle skills in huis hebben om de beste jogi-tak van Gouw Limburg te worden.

inzamelactie Oekraïne

Beste scoutsvrienden Ook wij willen ons steentje bijdragen aan de mensen in nood van Oekraïne. Heb jij nog een slaapzak teveel liggen thuis of een EHBO-kit die jullie niet gebruiken? Kom dan zeker langs want wij gaan een inzamelactie organiseren op de scouts.