Jeugdwerk +12 on hold

Beste scoutsvrienden Jammer genoeg was ons laatste bericht, met betrekking tot de nieuwe regels voor jeugdwerk, van korte duur. Zojuist heeft de Vlaamse overheid namelijk nieuwe maatregelen opgelegd, specifiek voor jeugdwerk.

Halloweenactiviteit WELPEN

Liefste Welpen Zoals jullie weten begint dit weekend de herfstvakantie... en herfstvakantie betekent Halloween vieren! Bereid je dus maar voor op een creatieve griezelactiviteit! Er zal zaterdag ook een griezel-jury aanwezig zijn, die de meest creatieve en angstaanjagende kostuums eruit zal pikken. Dus vergeet jullie niet te verkleden, want er valt zelfs een prijs mee te winnen.

CODE ROOD

Beste scoutsvrienden Zoals jullie wellicht al weten dient ook jeugdwerk zich aan te passen aan code rood. Zo kunnen we op een veilige manier toch nog activiteiten organiseren. Hier herhalen we nog eventjes kort wat dit juist inhoudt:

STOEMPDAG

Dag scoutsvrienden Geen zin om te koken? Maar toch zin in iets lekkers? Dan hebben wij, de scouts van Grote-Spouwen, voor jou de oplossing! Maak kennis met onze STOEMPDAG - Afhaaleditie! "WE GEVEN ER EEN STOEMP OP!"

INSCHRIJVINGEN

Liefste scoutsvrienden Hebben jullie je ook zo geamuseerd op onze startdag? Is buiten spelen samen met vrienden en vriendinnen echt iets voor jou? Schrijf je dan in voor ons nieuwe scoutsjaar!

TOTE BAGS

Liefste leden, ouders en sympathisanten Onze scouts steunen, promoten en modieus zijn? Hoe doe je dat? Simpel! Wij presenteren jullie onze eigen, super coole en modieuze TOTE BAGS! Mee naar school of naar de sportclub? Of liever gebruiken tijdens een dagje shoppen of een picknick? Het kan allemaal! Onze leiding Jan (student industrieel product design) ontwierp het logo van ons gekende vosje op deze leuke tasjes.