Kerstfeestje

Ho ho ho beste scoutsvrienden De Sint is alweer het land uit en dit betekent dat er weer nieuwe feesten voor de deur staan. Samen de kerstboom versieren, pakjes openmaken, warme chocomelk drinken, .. het hoort er allemaal bij. En wie eindejaar zegt, zegt KERSTFEESTJE! Lees verder voor meer informatie...

Takweekend KAPOENEN

Liefste kapoenen, Maak jullie koffer al maar klaar, want voor ons TAKWEEKEND vertrekken we op een gewaagde rondreis in de jungle! De expeditie zal plaatsvinden op 19 en 20 november. In de jungle overleven is een hele opgave, want er schuilt gevaar om elke hoek. Maar vrees maar niet kapoenen! Als we samenwerken, komt dit vast en zeker goed!

Takweekend Welpen

Hey feestbeest welpen! Zijn jullie klaar voor de leukste carnaval party van het jaar? Haal jullie beste carnavalsoutfit alvast uit de kast, want wij gaan weer op TAKWEEKEND! Wij bouwen van 18 tot 20 november de Drink 1 in Voeren om tot het grootste carnavalsfeest van het jaar.

Takweekend GIVERS

Liefste Givers, Wij hebben supergoed nieuws voor jullie: ons takweekend komt er weer aan! Ook dit jaar hebben we weer een fantastisch thema gekozen: prinsen en prinsessen. πŸ‘ΈπŸ€΄ Vergeet dus zeker jullie verkleedkleren niet mee te nemen. πŸ˜‰

Stoempdag

Dag scoutsvrienden Wij hebben super goed en overheerlijk nieuws: Onze stoempdag is weer in aantocht! Namens alle leiding en kookploeg nodigen wij iedereen uit om eens gezellig langs te komen en onze scouts te steunen.

Halloween activiteit KAPOENEN en WELPEN

Liefste kapoenen en welpen De herfstvakantie is in zicht en dat betekent HALLOWEEN vieren. Hebben jullie zin in een griezelige avond met lekkere chocolademelk? Kom dan vrijdagavond 28/10 naar de avondactiviteit van 19:00-21:00 op ons scouts terrein. Trek zeker jullie favoriete halloween kostuum aan!!