Moederdagontbijt

Beste scoutsvrienden Heb jij ook zo een super mama die je in de bloemetjes wil zetten? Ben je er ook nog niet uit wat je wil kopen met moederdag? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Verwen je liefste mama met een uitgebreid ontbijt boordevol streekproducten geselecteerd door de scouts! Drie vliegen in één klap: een leuk cadeautje voor je mama, steun voor onze scouts én de lokale handelaars.

Nieuwe maatregelen

Beste scoutsvrienden Wij vinden het super leuk om terug scoutsactiviteiten te mogen organiseren! Alles verloopt vlot en we kunnen fijn en veilig buiten spelen met elkaar. Afgelopen vrijdag (5/03) heeft het overlegcomité enkele wijzigingen aangekondigd voor jeugdwerk:

Korting op lidgeld

Beste scoutsvrienden Deze ongewone tijden zijn zwaar voor ons allemaal en daarom willen wij ook ons steentje bijdragen. Onze activiteiten hebben lange tijd stilgelegen en er is lidgeld betaald voor activiteiten die niet altijd zijn kunnen doorgaan. Omdat Scouts en Gidsen Vlaanderen niet alles kan terugbetalen, willen wij ons focussen op kinderen en jongeren die het financieel moeilijker hebben.

Heropstart scouts

Beste scoutsvrienden JOEPIE! We mogen terug starten met onze activiteiten! Wij kijken er heel erg naar uit om jullie terug te verwelkomen met leuke spelletjes, een lekker vieruurtje en fijn ravotten. Wij zullen dit weekend (6 en 7 februari) terug starten met de activiteiten. Natuurlijk moet dit ook allemaal onder veilige omstandigheden gebeuren. We hebben ervoor gekozen om zowel op zaterdag als op zondag activiteiten te organiseren. Lees verder op onze site voor meer info.

UPDATE coronamaatregelen

De laatste keer dat wij jullie een update hebben gegeven over de organisatie van onze zondagse activiteit is al enige tijd geleden. Daarom wil de leiding jullie even op de hoogte brengen van de situatie.

Jeugdwerk +12 on hold

Beste scoutsvrienden Jammer genoeg was ons laatste bericht, met betrekking tot de nieuwe regels voor jeugdwerk, van korte duur. Zojuist heeft de Vlaamse overheid namelijk nieuwe maatregelen opgelegd, specifiek voor jeugdwerk.