Korting op lidgeld

Beste scoutsvrienden Deze ongewone tijden zijn zwaar voor ons allemaal en daarom willen wij ook ons steentje bijdragen. Onze activiteiten hebben lange tijd stilgelegen en er is lidgeld betaald voor activiteiten die niet altijd zijn kunnen doorgaan. Omdat Scouts en Gidsen Vlaanderen niet alles kan terugbetalen, willen wij ons focussen op kinderen en jongeren die het financieel moeilijker hebben.

Heropstart scouts

Beste scoutsvrienden JOEPIE! We mogen terug starten met onze activiteiten! Wij kijken er heel erg naar uit om jullie terug te verwelkomen met leuke spelletjes, een lekker vieruurtje en fijn ravotten. Wij zullen dit weekend (6 en 7 februari) terug starten met de activiteiten. Natuurlijk moet dit ook allemaal onder veilige omstandigheden gebeuren. We hebben ervoor gekozen om zowel op zaterdag als op zondag activiteiten te organiseren. Lees verder op onze site voor meer info.

UPDATE coronamaatregelen

De laatste keer dat wij jullie een update hebben gegeven over de organisatie van onze zondagse activiteit is al enige tijd geleden. Daarom wil de leiding jullie even op de hoogte brengen van de situatie.

Jeugdwerk +12 on hold

Beste scoutsvrienden Jammer genoeg was ons laatste bericht, met betrekking tot de nieuwe regels voor jeugdwerk, van korte duur. Zojuist heeft de Vlaamse overheid namelijk nieuwe maatregelen opgelegd, specifiek voor jeugdwerk.

Halloweenactiviteit WELPEN

Liefste Welpen Zoals jullie weten begint dit weekend de herfstvakantie... en herfstvakantie betekent Halloween vieren! Bereid je dus maar voor op een creatieve griezelactiviteit! Er zal zaterdag ook een griezel-jury aanwezig zijn, die de meest creatieve en angstaanjagende kostuums eruit zal pikken. Dus vergeet jullie niet te verkleden, want er valt zelfs een prijs mee te winnen.

CODE ROOD

Beste scoutsvrienden Zoals jullie wellicht al weten dient ook jeugdwerk zich aan te passen aan code rood. Zo kunnen we op een veilige manier toch nog activiteiten organiseren. Hier herhalen we nog eventjes kort wat dit juist inhoudt: