Fietsbrief Jogi's en Givers

Dag jogi’s, givers en ouders Het is zomervakantie en dat betekent dat we eindelijk kunnen aftellen naar ons scoutskamp! Voor jullie staan er dit jaar gezellige fietstochten op het programma. Zo kunnen we genieten van al het moois wat Hasselt ons te bieden heeft!

Kamp Olympische Spelen

Welkom beste atleten, Heb jij altijd al gedroomd van een carriΓ¨re als topsporter of olympisch kampioen? πŸ…πŸ‹οΈβ€β™‚οΈ Dan hebben wij geweldig nieuws voor jullie! Dit jaar wordt ons kampterrein omgetoverd tot de REYNAERT OLYMPIC VILLAGE.🏟️ Haal je beste sporttalenten naarboven op onze uitgeruste sportaccommodatie! 🌟 Of je nu de snelste wilt zijn op de 100 meter sprint, wilt schitteren in het zwembad, of wilt uitblinken in turnen, er is voor iedereen iets leuks te doen! Heb je al zin in dit sportieve avontuur? πŸƒβ€β™€οΈπŸ€Έβ€β™‚οΈ Samen zullen we de Olympische vlam ontsteken! πŸ”₯πŸŽ–οΈ

Infoavond kamp Olympische Spelen

Ben jij ook zo benieuwd naar kamp en zou je graag nog een extra woordje uitleg wensen? πŸ€— Dan heten wij je van harte welkom op onze infoavond in onze scoutslokalen! ⚽🏐🎾

Cosmos voetbaltoernooi 2024

πŸŽ‰πŸ† Kom en doe mee aan ons spectaculaire voetbaltoernooi! πŸŽ‰πŸ† Ben jij klaar om je voetbaltalent te laten zien en de strijd aan te gaan met andere teams? Dan is dit jouw kans om te schitteren op het veld en te genieten van een dag vol spanning, plezier en competitie! Mis dit niet! Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een onvergetelijke dag vol voetbalplezier!

Toverland!

Beste avonturiers, maak je klaar voor een dag vol spanning en sensatie, want op zondag 5 mei staat er een onvergetelijk avontuur op het programma! Scouting Reynaert gaat voor één dag Toverland onveilig maken en jij kunt daarbij zijn!

ZOO Antwerpen Kapoenen

Liefste kapoenen Is jouw lievelingsdier een stoere tijger, of zie je liever een schattig aapje? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op zondag 21 april gaan wij samen naar de ZOO van Antwerpen!!