Fietsbrief Jogi's

Dag jogi’s en ouders Het is zomervakantie en dat betekent dat we eindelijk kunnen aftellen naar ons scoutskamp! Voor jullie staan er dit jaar gezellige fietstochten op het programma. Zo kunnen we genieten van al het moois wat Geel ons te bieden heeft!

KAMP REIS ROND DE WERELD

Het einde van het schooljaar is weer in zicht en dat betekent: AFTELLEN TOT KAMP! Dit jaar reizen we in 10 dagen de hele wereld rond, van Afrika tot in Amerika en van de Himalaya tot in de woestijn! Kan je al niet wachten om mee op reis te vertrekken, lees dan verder voor meer informatie...

Processie

Zondag 5 juni nemen wij met de scouts deel aan de jaarlijkse processie in Grote-Spouwen. Lees verder voor meer informatie...

Verwenontbijt Moederdag

Beste scoutsvrienden, Is jouw mama de beste van de hele wereld? Denk jij ook dat ze het eens verdient om in de watten te worden gelegd? Dan hebben wij daar de perfecte manier voor! Wij gaan ook dit jaar onze succesvolle moederdag ontbijtmanden verkopen op zondag 8 mei.

Walibi

Dag allemaal, Zet jullie al maar schrap, want op zondag 1 mei staat er fantastische uitstap op het programma! Wil jij graag op het strafste avontuur van het jaar bol vol sensatie? Dat kan op die dag allemaal, want... Scouting Reynaert gaat Walibi voor één dag onveilig maken!

Pannenkoekendag

We lusten het allemaal: met bruine suiker, witte suiker, siroop of een bolletje ijs,... Voor een heerlijke PANNENKOEK naar keuze, ben je bij ons aan het juiste adres! De welpen en hun leiding nodigen iedereen uit voor de smakelijkste activiteit van het jaar: DE PANNENKOEKENDAG!