Inschrijven kamp

Dag toekomstige ridders & prinsessen, Beste ouders, Haal jullie koffers alvast vanonder het stof, want jullie vertrekken mee op kamp! De voorinschrijvingen zijn afgesloten en iedereen die zich hiervoor had ingeschreven is zeker van zijn plekje aan het hof van Scouting Reynaert. Wij kijken er alvast naar uit!

Heropstart scouts

Beste scoutsvrienden JOEPIE! We mogen terug starten met onze activiteiten! Wij kijken er heel erg naar uit om jullie terug te verwelkomen met leuke spelletjes, een lekker vieruurtje en fijn ravotten. Wij zullen dit weekend (6 en 7 februari) terug starten met de activiteiten. Natuurlijk moet dit ook allemaal onder veilige omstandigheden gebeuren. We hebben ervoor gekozen om zowel op zaterdag als op zondag activiteiten te organiseren. Lees verder op onze site voor meer info.