Kamp WILDE WESTEN

Howdy cowboys- en girls Zijn jullie het binnen zitten ook zo beu? Hebben jullie zin in spanning en avontuur? Dan hebben wij goed nieuws voor jullie! Van donderdag 16 tot en met zaterdag 25 juli gaan we een tripje maken naar het wilde westen. De leiding neemt jullie dit jaar mee op kamp naar het land van de cowboys, de saloons, de cactussen en de indianen. Haal jullie beste cowboyhoed maar uit de kast en bereidt jullie voor op een kamp vol avontuur! Dansen rond het kampvuur, een drankje drinken in de saloon of slapen in een tipi, voor ieder is er wat wils.

Geen activiteiten maart

Beste scoutsvrienden, Naar aanleiding van de escalerende situatie omtrent het coronavirus heeft Scoutsen Gidsen Vlaanderen laten weten dat er GEEN activiteiten mogen doorgaan tot en met 31 maart. Dit betekent dat de uitstap naar Kinderstad Heerlen voor de kapoenen en welpen helaas niet zal door gaan. Voor de rest zullen de activiteiten op zondag 15, 22 en 29 maart ook niet doorgaan voor geen enkele tak.

KINDERSTAD kapoenen en welpen

Liefste kapoenen en welpen Zijn jullie het slechte weer ook zo beu? Hebben jullie nog eens zin in een super leuke uitstap met de scouts? Dan hebben wij voor jullie dé perfecte oplossing: Wij gaan allemaan samen naar Kinderstad in Heerlen!

Pastaverkoop

Dag scoutsvrienden Kunnen jullie ook zo genieten van een heerlijke spaghetti bolognaise, een macoroni of een lasagne? Dan ben je bij SCOUTING REYNAERT aan het juiste adres. Dit jaar organiseert de leiding een heuse pastaverkoop op 7 en 8 maart!

Whatsapp Scouting Reynaert

Beste scoutsvrienden Om onze communicatie nog beter te doen verlopen, heeft de leiding besloten om een nieuw medium te gebruiken: NAMELIJK WHATSAPP! Kleine berichtjes zoals 'vergeet niet in te schrijven voor groepsweekend' of 'vergeet geen verkleedkleren mee te brengen' zullen hier worden ingezet. De belangrijke aankondigingen zullen uiteraard nog steeds op onze website, Facebookpagina en via e-mail worden gedeeld. Jullie zijn dus zeker NIET verplicht om jullie toe te voegen in deze groep.

Avondactiviteit WELPEN

Liefste welpen We hebben goed nieuws voor jullie. De leiding heeft op vrijdag 24 januari nog een speciale avond voor jullie in petto! Wat de activiteit inhoudt? Dat blijft nog even een geheim...