Avondactiviteit jogi's en givers

Beste jogi’s en givers, Omdat de examens weer in aantocht zijn, organiseren wij aanstaande vrijdag een super leuke avondactiviteit! Niets leuker dan gezellig samen bij het kampvuur zitten met een warme chocolademelk! En het is ook nog eens dé perfecte blokpauze.

Nieuw magazijn

Beste scoutsvrienden Jullie horen het goed, onze scouts is aan het uitbreiden! We zijn volop bezig met een nieuw project: ons gloednieuwe gebouw. Zoals jullie misschien wel of niet weten, heeft ons huidige magazijn zijn beste tijd gehad. Ook zitten onze givers al enkele jaren in een container. Hier komt nu een einde aan!

Nieuwe maatregelen jeugdwerk

Beste scoutsvrienden Vanaf morgen zullen de welpen, jogi’s en givers opnieuw een mondmasker moet dragen tijdens de binnenactiviteiten. Lees verder...

Takweekend JOGI'S

Liefste jogi’s, Wij hebben super goed en spannend nieuws: ons takweekendje komt er opnieuw aan! Wat is het thema? Dat blijft een geheim. Het is het beste voor iedereen dat jullie op voorhand zo weinig mogelijk informatie krijgen...

Stoempdag

Dag scoutsvrienden Wij hebben super goed en overheerlijk nieuws: Onze stoempdag is weer in aantocht! Namens alle leiding en kookploeg nodigen wij iedereen uit om eens gezellig langs te komen en onze scouts te steunen.

Shop

Beste scoutsvrienden Het scoutsjaar is alweer 2 activiteiten verder, en we zijn blij om zoveel enthousiaste gezichtjes te zien. Nog maar eens het bewijs dat dit weer een topjaar wordt! Onze scouts heeft een klein winkeltje waar we hemden, sjaaltjes, T-shirten, truien en labels voor op de hemden verkopen.