TROOPER

Beste scoutsvrienden Kennen jullie Trooper nog? Daarmee kan iedereen ONLINE SHOPPEN én de scouts steunen! Een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je ONZE VERENIGING gratis steunt met je online aankopen, zonder één euro meer te betalen.

Amnesia Terras

Beste scoutsvrienden Onze scouts steunen en genieten van een gezellig terrasje? Dat kan! Kom je alvast opwarmen voor AMNESIA 2021 tijdens 🌞 AMNESIA TERRAS 🌞 Geniet van lekkere drankjes, zomerse beats en goed gezelschap op ons gezellige pop-up terras.

Kampboekje

Beste scoutsvrienden Zijn jullie de dagen ook aan het aftellen naar kamp? Wij kijken er alvast super hard naar uit! Om jullie optimaal voor te bereiden voor het scoutskamp hebben wij ook dit jaar weer een kampboekje samengesteld. Hierin vinden jullie allerlei praktische informatie met betrekking tot de coronamaatregelen, vaccinaties, vertrek en aankomst, etc. Neem dit boekje dus zeker goed door vooraleer je op kamp vertrekt.

Fiets op kamp JOGI's

Dag jogi’s en ouders Het is zomervakantie en dat betekent dat we eindelijk kunnen aftellen naar ons scoutskamp! Voor jullie staan er dit jaar gezellige fietstochten (naar het meer) op het programma. Zo kunnen we genieten van al het moois wat Bütgenbach ons te bieden heeft!

Moederdagontbijt

Beste scoutsvrienden Heb jij ook zo een super mama die je in de bloemetjes wil zetten? Ben je er ook nog niet uit wat je wil kopen met moederdag? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Verwen je liefste mama met een uitgebreid ontbijt boordevol streekproducten geselecteerd door de scouts! Drie vliegen in één klap: een leuk cadeautje voor je mama, steun voor onze scouts én de lokale handelaars.

Nieuwe maatregelen

Beste scoutsvrienden Wij vinden het super leuk om terug scoutsactiviteiten te mogen organiseren! Alles verloopt vlot en we kunnen fijn en veilig buiten spelen met elkaar. Afgelopen vrijdag (5/03) heeft het overlegcomité enkele wijzigingen aangekondigd voor jeugdwerk: