Fiets op kamp JOGI's

Dag jogi’s en ouders Het is zomervakantie en dat betekent dat we eindelijk kunnen aftellen naar ons scoutskamp! Voor jullie staan er dit jaar gezellige fietstochten (naar het meer) op het programma. Zo kunnen we genieten van al het moois wat Bütgenbach ons te bieden heeft!

Moederdagontbijt

Beste scoutsvrienden Heb jij ook zo een super mama die je in de bloemetjes wil zetten? Ben je er ook nog niet uit wat je wil kopen met moederdag? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Verwen je liefste mama met een uitgebreid ontbijt boordevol streekproducten geselecteerd door de scouts! Drie vliegen in één klap: een leuk cadeautje voor je mama, steun voor onze scouts én de lokale handelaars.

Nieuwe maatregelen

Beste scoutsvrienden Wij vinden het super leuk om terug scoutsactiviteiten te mogen organiseren! Alles verloopt vlot en we kunnen fijn en veilig buiten spelen met elkaar. Afgelopen vrijdag (5/03) heeft het overlegcomité enkele wijzigingen aangekondigd voor jeugdwerk:

Korting op lidgeld

Beste scoutsvrienden Deze ongewone tijden zijn zwaar voor ons allemaal en daarom willen wij ook ons steentje bijdragen. Onze activiteiten hebben lange tijd stilgelegen en er is lidgeld betaald voor activiteiten die niet altijd zijn kunnen doorgaan. Omdat Scouts en Gidsen Vlaanderen niet alles kan terugbetalen, willen wij ons focussen op kinderen en jongeren die het financieel moeilijker hebben.

Jeugdwerk +12 on hold

Beste scoutsvrienden Jammer genoeg was ons laatste bericht, met betrekking tot de nieuwe regels voor jeugdwerk, van korte duur. Zojuist heeft de Vlaamse overheid namelijk nieuwe maatregelen opgelegd, specifiek voor jeugdwerk.

Halloweenactiviteit WELPEN

Liefste Welpen Zoals jullie weten begint dit weekend de herfstvakantie... en herfstvakantie betekent Halloween vieren! Bereid je dus maar voor op een creatieve griezelactiviteit! Er zal zaterdag ook een griezel-jury aanwezig zijn, die de meest creatieve en angstaanjagende kostuums eruit zal pikken. Dus vergeet jullie niet te verkleden, want er valt zelfs een prijs mee te winnen.