Walibi

Dag allemaal, Zet jullie al maar schrap, want op zondag 1 mei staat er fantastische uitstap op het programma! Wil jij graag op het strafste avontuur van het jaar bol vol sensatie? Dat kan op die dag allemaal, want... Scouting Reynaert gaat Walibi voor één dag onveilig maken!

Pannenkoekendag

We lusten het allemaal: met bruine suiker, witte suiker, siroop of een bolletje ijs,... Voor een heerlijke PANNENKOEK naar keuze, ben je bij ons aan het juiste adres! De welpen en hun leiding nodigen iedereen uit voor de smakelijkste activiteit van het jaar: DE PANNENKOEKENDAG!

vriendjesdag + vriendjesborrel

Hallo vriendjes en vriendinnetjes Vinden jullie het ook jammer dat jouw vriendje of vriendinnetje nog niet op de scouts zit? Dan hebben we goed nieuws! Op Zondag13 maart organiseren wij een vriendjesdag. Tijd dus om je vriendjes mee naar de scoutsactiviteit te nemen. Na de activiteit zijn ouders en kinderen welkom op de vriendjesborrel