Scouting Reynaert viert FEEST!

Dit jaar is het 33ste werkingsjaar van onze scouts. Natuurlijk moet dit gevierd worden!ūü•≥
Bovendien gaan dit scoutsjaar onze nieuwe lokalen open, dus nemen we ook de tijd om ons nieuw gebouw in te huldigen.ūüėć
Dit alles willen we graag samen vieren met onze leden, familie van leden, Spouwenaren, .. Kortom, iedereen die de scouts een warm hart toedraagt! Jullie worden uitgenodigd om er een feestweekend (15-16-17 september) van te maken.

 

 feestje (1)

VRIJDAG

We starten ons feestweekend op vrijdagavond om 19:30u. We beginnen met een feestelijke receptie om de opening van de lokalen te vieren. Onze lokalen zijn met man en macht opgebouwd, dus we maken van deze gelegenheid gebruik om onze harde werkers in de bloemetjes te zetten. 

Wat kan je verwachten? 

Je kan bij ons genieten van een hapje en een drankje. Ook hebben wij een optreden voorzien van de 'Knappe Koppen' om er een gezellige avond van te maken! Sfeer is verzekerd. 

nieuwe lokalen

 

ZATERDAG 

We zetten ons feestweekend verder met een heerlijke, zomerse barbecue om het einde van de zomer, maar ook het begin van een gloednieuw scoutsjaar te vieren! De barbecue zal van start gaan om 18:00u. Inschrijven doe je via de link onderaan de post. 

Wat kan je verwachten? 

Onze kookploeg zal zorgen voor een verrukkelijke barbecue. Er zal heel wat pret en plezier voorzien zijn voor de kids! 

Bovendien is dit het perfecte moment om eens een babbeltje te slaan met de hoofdleiding, leiding en de kookploeg! Ben je al benieuwd naar de leiding van komend scoutsjaar? Wie weet kom je het wel te weten op onze zomerbarbecue! 

Aansluitend op de barbecue houden wij ook een scoutscafé, waarbij DJ Guilty ons zijn zomerse beats zal laten horen! Drink een fruitige cocktail of een fris pintje in de laatste zonnestralen van de dag. Moest je de barbecue dus niet halen, kom dan gerust achteraf eentje drinken.  

 

Bbq

 

ZONDAG

Zondag is uiteraard om klokslag 14:00u onze jaarlijkse startdag! De leiding zal de leden voorzien van leuke spelletjes en jullie krijgen de kans om jullie scoutsvrienden voor komend jaar een beetje beter te leren kennen.

Onze activiteit begint om 14:00u en eindigt om 17:00u. De kinderen kunnen genieten van een 'vieruurtje' op onze scouts waarvoor ze best 1 à 2 euro meenemen om een hapje en een drankje te kunnen kopen. 

Onze activiteiten vinden elke zondag plaats. Uitzonderingen hierop worden gecommuniceerd via onze sociale media. Ook kan je in onze agenda alle data terugvinden waarop wij geen activiteit houden, of wanneer wij iets anders in de plaats doen! 

 

Link om in te schrijven voor onze barbecue: https://shop.stamhoofd.be/bbq-scouting-reynaert/

 

 

Feestelijke groetjes,

De leiding